Samen met u ontwerpen we met plezier uw woonomgeving aan de hand van een programma van eisen en een moodboard. Renoveren, verbouwen, uitbreiden en/of inrichten van bestaande woningen in de stad of daarbuiten behoort tot onze specialiteit, maar ook uw nieuwbouw op maat ontwerpen we graag.

De vormgeving en inrichting van uw werkomgeving is uitermate belangrijk. Of het nu uw kantoor, uw praktijk, uw winkel, uw bedrijfsgebouw, ... betreft; in de werkomgeving moeten zowel u, uw medewerkers als uw klanten en/of patiënten zich niet alleen goed voelen, maar ook goed kunnen functioneren, en zich ontplooien in een ‘inspirerende’ ruimte.

In kindercrèches, (kleuter)scholen en bij uitbreiding alle educatieve gebouwen wordt gespeeld en spelenderwijs geleerd; een positieve ruimtelijke en psychische context bieden, is voor ons telkens opnieuw een uitdaging. Iedereen heeft baat bij een educatief proces binnen een kwalitatief en speels vormgegeven omgeving.

Wij helpen u dus graag verder met

→ de bouw, verbouwing en renovatie van uw woning, opbrengsteigendom of werkomgeving, ...
→ de interieurinrichting en/of het meubelontwerp voor uw woning, praktijk, winkel of werkomgeving, ...
→ de restauratie van uw waardevolle, al of niet geklasseerde gevel of - pand, ...
→ advies bij de aankoop van bouwgronden, woningen of utilitaire gebouwen, ...
→ de veiligheidscoördinatie, want de veiligheid op uw werf is in ieders belang, ...
→ advies of studie inzake energieprestatie van uw woning, EPB verslaggeving (Energie Prestatie en Binnenklimaat), ...
→ advies inzake ecologisch en duurzaam bouwen, het gebruik van mens- en natuurvriendelijke bouwmethoden en materialen conform de aanbevelingen van het VIBE (Vlaams instituut voor bio-ecologisch bouwen en wonen), ....